На території лікарні на Навроцького планують створити модульний діагностичний центр

3214 0
Тимчасовий центр складатиметься з кількох споруд.
Лікарня Святого Луки / Фото умовне, Роман Балук

Лікарня Святого Луки / Фото умовне, Роман Балук

У Львові на території лікарні Святого Луки, що на вул. Навроцького, 23, яка донедавна мала назву 8-ма міська клінічна лікарня, планують створити модульний діагностично-лікувальний центр для надання ургентної допомоги. Відповідне рішення сьогодні, 8 липня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Це буде буде мобільний діагностичний центр, який складатиметься з кількох споруд, зокрема з набору лікарняних, технічних і санітарно-побутових приміщень, призначених для надання соціальних та медичних послуг.

Читайте також: На будівництво реабілітаційного центру «Незламні» у Львові зібрали понад 2 мільйони євро від донорів

«Йдеться про спільний проєкт з GAZ. Мова йде про допомогу у наданні ургентної медичної допомоги, що сьогодні є гостро критичним з точки зору функціонування медицини у нашій державі»– зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Читайте також: У Львові відкриють Національний реабілітаційний центр «Незламні», аналогів якому немає у світі. Візуалізація

 

Водночас деталей стосовно діагностично-лікувального центру в лікарні Святого Луки наразі не коментують. 

Нагадаємо, що у Львові з'явиться зовнішній ліфт у будівлі головного корпусу КНП «1 територіальне медичне об’єднання». Йдеться про зовнішню прибудову ліфта до лікарні, що на вул. Миколайчука, 9. Паспорт кольорового опорядження фасаду мають ще розробити, а схему благоустрою території  погодити в управлінні архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР. 

Софія Шавранська

Візуазілації ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!