У ще одному медзакладі Львова з'явиться зовнішній ліфт. Візуалізація

1901 0
Йдеться про зовнішню прибудову ліфта на будівлі лікарні, що на вул. Миколайчука, 9.
фото: сайт першого тмо львова

фото: сайт першого тмо львова

У Львові з'явиться зовнішній ліфт у будівлі головного корпусу КНП «1 територіальне медичне об’єднання». Йдеться про зовнішню прибудову ліфта до лікарні, що на вул. Миколайчука, 9. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 21 червня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Паспорт кольорового опорядження фасаду мають ще розробити, а схему благоустрою території  погодити в управлінні архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР. 

Читайте також: У Львові встановили зовнішній ліфт біля поліклініки на вулиці Чупринки. Фото

Нагадаємо, що зовнішній ліфт уже встановили у поліклініці на вулиці Чупринки. Раніше на 4 чи 5 поверх хворих у медзакладі носили сходами на ношах. Тоді головний архітектор Львова Антон Коломєйцев тоді зазначив, що ліфт і конструкції легкої та сучасної конструкції. Він розташований з боку вул. Івана Левинського. На всі роботи скерували 6 млн грн.

Окрім цього, ліфт встановили на будівлі школи-інтернат №100 у Львові, де навчаються незрячі діти. Будівля школи, що на вулиці Франка, 119, є пам’яткою архітектури місцевого значення. Ліфт облаштували за кошти з обласного бюджету. Вартість за тендером становить 1,7 мільйона гривень. 

Фото та візуаліцізації з засідання виконкому ЛМР

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!