Біля лісу у Брюховичах таки дозволять збудувати житло

2983 0
Ділянка будівництва густозасаджена деревами, тому у міськраді зменшили параметри об’єкта забудовника.
візуалізація із засідання виконавчого комітету ЛМР

візуалізація із засідання виконавчого комітету ЛМР

Багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом планують збудувати на вул. Курортній у Брюховичах. Відповідні містобудівні умови та обмеження презентували під час засідання виконавчого комітету ЛМР 5 березня.

Через те, що ділянка будівництва густозасаджена деревами, у міськраді зменшили параметри об’єкта забудовника.

«Ми бачимо доцільність того, щоб збільшити розриви до наявних об’єктів, збільшити відстані до меж, в такий спосіб зменшити об’єкт, зробити його співмасштабним і зробити його не чотирьох-, а трьохповерховим, щоб зберегти більшість зелених насаджень, які є розташовані на цій території. Фактично йдеться про видачу містобудівних, але суттєво зменшивши об’єкт», – зазначив фахівець управління архітектури та урбаністики Роман Крушельницький.

Читайте також: У Брюховичах планують звести новий квартал. Що там буде

За містобудівними умовами та обмеженнями звернувся Борис Міндер. Зазначимо, що до цього йому неодноразово відмовляли через великий відсоток забудови ділки та висотність.

Нагадаємо, що у Брюховичах на вул. Курортній планують збудувати новий квартал зі спа-центром, термальним басейном, торговим центром та житловими будинками. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!