Політична реклама

Біля львівського аеропорту закрили готель

2424 0
Львівський готель «Тустань», що був розрахований на 100 осіб та обслуговував екіпажі та пасажирів літаків, закрили.

Як повідомили журналістам програми «Об’єкт-2012. Уся правда про Євро!» у фонді держмайна Львівщини, керівництво летовища призупинило роботу готелю у зв’язку з його реконструкцією.

«В січні ми отримали звернення від балансоутримувача за підписом генерального директора державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» з проханням ініціювати дострокове припинення чинних договорів оренди у зв’язку з необхідністю проведення ремонту та реконструкції приміщень, в рамках підготовки до фінальної частини «Євро-2012», – розповіла начальник регіонального відділення Фонду держмайна Львівщини Наталія Горлач.

Проте журналістам генеральний директор львівського аеропорту Роман Гонтарєв назвав іншу причину призупинення діяльності – нерентабельність готелю. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!