Біля львівської облради може з’явитися багаторівневий паркінг

2565 0
Зараз на цьому місці розташовані  приміщення автогаражного комунального підприємства.

Керівництво Львівської обласної ради розглядає варіанти переформатування території, на якій зараз розташоване підприємство, що обслуговує автомобілі обласної ради та ЛОДА. Як один із ймовірних варіантів розглядають будівництво багаторівневого паркінгу.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю Tvoemisto.tv розповів заступник голови ЛОР Володимир Гірняк.

На запитання, чи не планує обласна рада звести на цій території багаторівневий паркінг, Володимир Гірняк відповів: «Я хотів це озвучити наприкінці листопада, а ви говорите вже зараз. Ідея дуже правильна і цікава, ми працюємо над цим питанням».

Читайте також: «У Львові планують будувати три підземні паркінги. Локації»

Заступник голови облради розповів, що зараз є доволі багато питань до роботи цього підприємства і є «дуже цікаві ідеї» щодо майбутнього як підприємства, так і території. Водночас Гірняк не подав деталей, які ще варіанти переформатування автогаражного підприємства розглядає керівництво Львівської облради.

Нагадаємо, ЛОР проводить перевірки ефективності роботи комунальних закладів та комунальних підприємств обласної ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!