Біля «Львівської політехніки» 19-річний водій без прав зніс огорожу

2069 0
Керманич також ледь не в‘їхав в інше авто.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

У неділю, 2 липня, на вулиці Степана Бандери 19-річний хлопець без прав здійснив наїзд на металеву огорожу. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

«19-річний водій, керуючи автомобілем Hyundai Sonata, проігнорував вимогу світлофора, внаслідок чого ледь не в‘їхав в авто очевидця, та зрештою здійснив наїзд на металеву огорожу», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Неповнолітній водій BMW в'їхав на зупинку біля Оперного театру у Львові

Очевидець, у якого ледь не в’їхав автомобіль, надав інспекторам відео події. Як зʼясували патрульні керманича вже не вперше притягають до адміністративної відповідальності. На нього патрульні склали два протоколи: за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!