Біля Львова продали земельну ділянку за понад 1 млн гривень

2501 0
Земельну ділянку 0,12 га продали під комерцію.
фото: Любомир Зубач

фото: Любомир Зубач

У Лисиничах, що входить до складу Львівської ТГ, продали земельну ділянку під комерцію. Її придбав місцевий підприємець за 1 млн 241 тис. гривень. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач. 

«Можемо говорити про ще один вдалий електронний земельний аукціон на території Львівської громади. У Лисиничах продали земельну ділянку під комерцію. І придбав її місцевий підприємець. Отож, плюс понад 1 млн 241 тис. грн до міського бюджету за 0,12 га землі. Електронні земельні аукціони – це вже звична для нашого управління земельних ресурсів практика. А головне – це дозволяє продавати комунальну землю прозоро, ефективно та із більшою конкуренцією», – зазначив Любомир Зубач. 

Читайте також: Громаді Львова таки повернули ділянку в Брюховичах біля відомої «чебуречної»

Він наголосив, що від початку року завдяки земельним аукціонам бюджет Львівської громади поповнився на понад 45 млн грн.

Нагадаємо, господарський суд Львівської області скасував державну реєстрацію права комунальної власності ЛМР на ділянку площею 2,1 га, що розташована за адресою пл.Св.Юра, 5. Фактично йдеться про частину Митрополичих садів - так звані нижні сади. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!