Біля Львова продають комунальну землю за 82 млн гривень

2058 0
Йдеться про ділянку несільськогосподарського призначення у Ямполі, що у Львівському районі, загальною площею у 50 га.
Фото: Прозорро.Продажі

Фото: Прозорро.Продажі

Мурованська сільська рада виставила на продаж земельну ділянку несільськогосподарського призначення за 82,3 млн грн. Про це стало відомо з майданчику Prozorro.Продажі. 

Вказана ділянка розташована на території Мурованської сільради у селі Ямпіль. Її загальна площа становить 50 га. За класифікацією – це землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення. 

Аукціон з продажу проведуть 11 березня. Він відбуватиметься у форматі трираундового англійського. Учасники мають змогу подати свої заявки на участь у аукціоні до 10 березня. 

Нагадаємо, що стартував другий етап земельної реформи, що передбачає дозвіл на покупку земельних ділянок сільськогосподарського призначення юридичними особами. Детальніше – за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!