Київ

Біля Національної опери України відкрили інсталяцію з гільз від куль «Unbroken Project»

935 0
Метою проєкту є збір коштів на відновлення України.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Проект "Unbroken" є результатом художньої співпраці між фотографом Феліпе Хакоме  та танцівницею Українського Національного Балету Світланою Оніпко. про це повідомляється на сайті проєкту.

Для цього проєкту митці роздрукували зображення українських балерин, які були змушені тікати від війни на свожрідне полотно створене з гільз від куль.

Сила, рішучість та краса танцівниць протиставляється з безглуздому насильству, жорстокості та руйнуванням, що завдають кулі.

Як зазначають автори, усі прибутки, залучені від продажу фотографій проекту "Unbroken", будуть пожертвувані на допомогу та відновлення в Україні.

Нагадаємо, Онлайн музей «UA.HЕRITAGE» розмістив у Київських сітілайтах плакати у стилістиці українських декоративних розписів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!