Біля Рівного російські війська пошкодили телевежу, а на Житомирщині завдали ракетного удару

4648 0
Наразі на місці працюють відповідні служби, а деталі події поки з'ясовують.
фото: дснс україни/житомирщина

фото: дснс україни/житомирщина

Поблизу Рівного внаслідок авіаудару пошкодили телевізійну вежу. Це сталось сьогодні, 14 березня, о 05:20. Про це повідомив голова військової обласної адміністрації Віталій Коваль, – передає Суспільне. Рівне.

За інформацією начальника Рівненської ОВА, наразі на місці працюють відповідні служби, а деталі події поки з'ясовують. Телемовлення і радіо не працюють.

Читайте також: Росіяни розстріляли американського журналіста в Ірпені

Окрім цього, за даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, уночі з 13 та 14 березня, о 02:40, у смт Ставище Житомирського району внаслідок ворожого ракетного удару по адміністративних будівлях постраждало 4 людини. Попередньо знищили 7 будівель, проводять пошуки.

Нагадаємо, що сьогодні вночі практично у всіх областях України лунали сирени. Повітряну тривогу на Львівщині оголосили ще о 2:19, а про відбій оповістили – о 07:41.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!