Біля Стрийського ринку обвалилося перекриття поверху на будові. Є постраждалі

25740 0
На місці зводили комерційно-офісну споруду.
Фото: Любомир Зубач

Фото: Любомир Зубач

Сьогодні, 25 лютого, у Львові біля Стрийського ринку, на вулиці Волоській стався інцидент на будівельному майданчику. На місці, де зводили комерційно-офісну споруду обвалилося перекриття поверху. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

«За інформацією, яку наразі маємо, є постраждалі, але на щастя, без фатальних наслідків. Що саме сталося і яка причина, що призвела до такого сумного результату – невідомо. І найгірше – наша міська інспекція ДАБК за чинними постановами Кабміну навіть не має повноважень, щоб зайти на цю забудову і все з’ясувати», – йдеться у повідомленні.

За його словами, на це вплинула відсутність контролю у сферах, які стосуються безпеки людей, зокрема й будівництва.

Нагадаємо, що Львівський окружний адміністративний суд скасував припис Міністерства культури про припинення будівництва торгово-офісного центру з підземною автостоянкою на вул. Волоській, 1. Торгово-офісний центр зводять навпроти Стрийського ринку. Згідно з генеральним планом Львова, тут планували перехоплювальну автомобільну стоянку системи «Park and Ride» («Паркуй і доїжджай громадським транспортом»). 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!