Біля трамвайного депо на Промисловій збудують житловий квартал, офіси та готель. Візуалізація

4975 0
Висота однієї з будівель комплексу сягатиме 15-ти поверхів.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

Поблизу трамвайного депо на вулиці Промисловій у Львові збудують житловий комплекс та офісний центр із аварт-готелем. Про це йдеться у проєкті детального плану території в районі вулиць Діаманда, Равської та Промислової.

Читайте також: Між Городоцькою та Голубовича у Львові збудують житловий комплекс

Площа ДПТ охоплює 3,31 га, частину з якої займають виробничі складські приміщення. Натомість, згідно з детальним планом, 1,47 га займатиме проєктований житлово-громадський комплекс на 15 поверхів. У північній частині території планують розташувати комерційно-офісний комплекс із апарт-готелем та низку майданчиків для відпочинку дітей та дорослих. Потребу у навчальних закладах пропонують вирішити завдяки школі, що буде поряд, на 24 класи та дитсадком на 60 місць.

Наявна ситуація

Читайте також: Поблизу Голосківського кладовища збудують триповерхівку. Візуалізація

Наявні магістральні вулиці не змінюватимуть, натомість прокладуть проєктовані вулиці №5 та №8, що мають полегшити виїзд із кварталу на вулицю Богдана Хмельницького та Промислову.

Вигляд комплексу на панорамі міста

Місця для паркування облаштують у підземному паркінгу проєктованого житлового комплексу на 240 місць, паркінгу апарт-готелю (184 місць) і паркінгу офісного центру (50 місць).

Додамо, що поруч, на території колишнього нафтомаслозаводу, вже погодили будівництво великого житлового комплексу зі школою та дитсадком.

Читайте також: Суд зобов’язав знести недобудовану 5-поверхівку на вулиці Судовій у Львові

Громадські слухання проєкту детального плану відбудеться 24 лютого в приміщенні Міського палацу культури імені Гната Хоткевича за адресою, що на вул. Кушевича, 1. Початок о 18:00.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!