Біля залізничного вокзалу вкладають трамвайні колії. Актуальні фото ремонту Двірцевої

5135 1
Наприкінці осені планують відновити рух трамваїв на Головний вокзал.

До кінця листопада площу Двірцеву планують відкрити для проїзду трамваїв, повідомляє пресслужба ЛМР.

Зараз підрядник працює на території, де пролягає трамвайна колія – укладають плити, облаштовують платформи для висадки і посадки пасажирів трамваїв. Окрім цього, влаштовують монолітну залізо-бетонну камеру керування фонтаном та завершують прокладання футлярів, фундаментів під опори освітлення площі.

Читайте також: Як львів'яни добираються на вокзал після закриття Двірцевої. Відео

Як повідомляють у ЛКП Львівавтодор, роботи відбуваються згідно з графіком. Каналізацію й водогони вже замінили, змонтували фундамент та каркас диспетчерського пункту, два павільйони для пасажирів на платформі № 1, а також забрали «повітряні» дроти.

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. Другий етап реконструкції розпочали 22 березня: закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. З 26 березня для проїзду закрили праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організували реверсний рух. У травні на площу перестали курсувати трамваї.

Вартість робіт, які виконує ТзОВ «Онур Конструкціон», становить 165,5 млн гривень без урахування підземного паркінгу. Проект виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». За проектом, на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення та перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу. 

Фото пресслужби ЛМР



Читайте також:
6 Серпня, 2019 16:47
666 ... чекатиму ,що буде "на виході" ... а поки маємо те що маємо -- " ..Львів'янка жорстко розкритикувала Садового.." ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!