Бійці 103-ї бригади ТрО показали, як атакують ворожі позиції за допомогою дронів

969 0
Дрони інтегровані майже в кожен етап бойових дій.
Фото: heroesukraine.org

Фото: heroesukraine.org

103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України отримала для виконання бойових завдань одні з найкращих дронів за стандартами якості. Бійці наголосили на важливості безпілотників на фронті, адже ця техніка інтегрована майже в кожен етап бойових дій.

«Вони роблять розвідку на далекі та близькі відстані, вдало фіксують противника та наносять вогневе ураження. Ці дрони можуть працювати та володіти обстановкою на полі бою в режимі онлайн 24/7», – розповіли захисники зі 103-ї бригади.

Бійці наголошують, що дронів потрібно багато, адже на війні вони є розхідним матеріалом.

«Не завжди пілоту вдається повернути «пташку». На жаль, це невідʼємна частина нашої роботи. Дякуємо Львівській ОВА за допомогу в отриманні засобів для подолання ворога та вдалого виконання поставлених цілей та задач», – додали бійці.

Читайте також: Чи вбережуть Львівщину групи збиття «шахедів» та що буде переломним моментом війни 

Нагадаємо, перші 30 мобільних вогневих груп, які збиватимуть дрони-камікадзе на Львівщині, уже передали Повітряному командуванню «Захід». Згодом їм мають передати ще стільки ж груп.

 Тетяна Дзяма

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!