Бійці 103-ї бригади ТрО успішно нищать ворожу техніку. Відео

934 0
Захисникам вдалось знищити ворожий транспорт.
Фото: АСС

Фото: АСС

Бійці 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, яка базується на Львівщині, успішно знищує російських окупантів за допомогою дронів. Про це повідомила пресслужба бригади. 

«Їхали якось почвари на уазіку по святій українській землі та недовго їхали... Зойками та криками погукали на підмогу МТЛБ, проте і тут не оминула їх небесна кара», – повідомляють захисники. 

 

За допомогою ударних дронів нашим військовим вдалось знешкодити ворожий транспорт. 

Читайте також: Захисники мусять розуміти, що їм є куди повертатися

Нагадаємо, що у Львові осередкам, які плетуть маскувальні сітки для військових, не вистачає рук. Детальніше про те, як приєднатися до допомоги військовим можна дізнатися за посиланням.

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!