Бійці Королівської бригади ліквідували на Луганщині групу «вагнерівців»

2934 0
Партію найманців знищили біля Попасної.
Фото/Міноборони

Фото/Міноборони

Військовослужбовці 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили найманців із приватної військової компанії «Ліга», колишня «Вагнер». Про це повідомили у сторінці бригади.

Читайте також: «Дядя Коля». Як сержант з Львівщини обороняє Луганщину

«Окупанти майже добігли до Попасної, втомилися і отримали «заслужений вічний відпочинок». Королевичі завжди так радо зустрічають усіх, хто зі зброєю в руках приходить на нашу Батьківщину», – йдеться у дописі.

Додамо, що 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила, а точніше її частини від початку російської агресії у 2014 році була залучена на багатьох напрямках війни на сході. Влітку 2014 року бійці бригади брали участь у боях за Красний Лиман, Лисичанськ, брали участь у операції із блокування російського кордону в Секторі Д. Блокуючи кордон, 11 липня 2014 року бригада зазнала втрат під час російської ракетної атаки під Зеленопіллям. У Секторі А частини бригади вели бої в Георгіївці і Лутугиному, Новосвітлівці і Хрящуватому, під Луганським аеропортом. Восени 2014 року бригада була залучена у важкі бої в районі 32-го блокпосту. З 2017 року бригада носить ім'я короля Данила – правителя Королівства Русі, видатного державного діяча і полководця Середньовіччя.

Фото зі сторінки 24-ої ОМБр ім. короля Данила



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!