Бійців львівської тероборони нагородили почесними відзнаками

2063 0
Нагороди бійці отримали за «доблесну військову службу та сумлінне виконання свого обов’язку із захисту Батьківщини».
Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

Військовослужбовців львівської 103 бригади ТРО, які захищають Україну на сході, нагородили почесними відзнаками від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це повідомили у Tелеграмі територіальної оборони ЗСУ.

Нагороди бійці отримали за «доблесну військову службу та сумлінне виконання свого обов’язку із захисту Батьківщини». Нагородні знаки захисникам вручив командир бригади Валерій Курко. 

«Я завжди кажу, що кожен захисник, який зараз тут, на Сході бере участь в обороні своєї країни від окупанта, гідний нагороди. Дякую вам за те, що мужньо виконуєте свій обов’язок. Що бороните країну тут, на передніх рубежах, від ворога. А перемога над ворогом, коли ми виженемо окупантів зі своєї землі, стане найкращою нагородою», — наголосив Валерій Курко.

Читайте також: Зеленський підписав закон про дозвіл відправляти тероборону до зони бойових дій

Нагадаємо, Львівська 103-тя бригада відкрила додаткові контактні телефони для звернення родин військовослужбовців. Телефонувати можна за номерами: 068 746 06 82, 095 530 38 87.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!