Бізнесу, який зачинився у червоній зоні, обіцяють виплатити по 8 тисяч грн

6577 0
Також місцева влада має додатково запровадити додаткові виплати.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Photo by Artem Beliaikin on Unsplash

Photo by Artem Beliaikin on Unsplash

Підприємцям, які постраждають внаслідок карантинних обмежень у червоних зонах, виплатять по 8 тисяч гривень. Про це під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також: Підприємцям, які відкриють літні майданчики у Львові, нададуть пільги 

«Все більше регіонів потраляють до червоного рівня епідеміологічної небезпеки. Посилені карантинні обмеження обмежують діяльність деяких галузей та підприємств. Тому будуть запроваджені грошові виплати та підтримка за аналогією, яку люди отримували взимку. Держава готова виплатити відповідним ФОПам та працівникам, які постраждають внаслідок карантинних обмежень у червоних зонах, по 8 тисяч гривень», – заявив Шмигаль.

Також місцева влада має додатково запровадити додаткові виплати, наголосив прем'єр.

Читайте також: У Львові ввели обмеження «червоної зони»

Нагадаємо, що сьогодні виконком Львова звільнив від сплати оренди рестораторів, які відкривають літні майданчики у Львові. Такі пільги діятимуть із 1-о до 30 квітня. Також місто звернеться до Кабміну і ВР, щоби вони внесли зміни у Податковий кодекс і дозволили надавати пільги для підприємців, які є платниками єдиного податку другої групи.

Крім того, мерія звернеться до власників приміщень, які здають їх в оренду, аби вони пішли назустріч підприємцям, які не можуть працювати через посилений карантин, і надали їм пільги з оренди чи скасували її.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!