Блаженніший Святослав виголосив послання на цьогорічне Різдво

929 0
Глава УГКЦ звернувся до прихожан Української Греко-Католицької Церкви з нагоди Різдва Христового.
Блаженніший Святослав / Фото: ЛМР

Блаженніший Святослав / Фото: ЛМР

Сьогодні, 18 грудня, Глава УГКЦ Блаженніший Святослав виголосив послання до усіх прихожан Української Греко-Католицької Церкви з нагоди свята Різдва Христового. 

Джерело: UGCC.ua

«Христовою надією ми маємо жити, долаючи всі виклики і випробування. Навіть коли нам здається, що світ довкола нас валиться, коли оманлива ворожа пропаганда навіює нам, що в нас немає майбутнього, ми все ж таки проти надії надіємося — бо з нами Бог! Святий апостол Павло нагадує нам: «Ісус Христос учора й сьогодні — той самий навіки» (Євр. 13, 8). Якщо маємо Христа — маємо майбутнє, якого ніхто не зможе в нас відібрати», – йдеться у посланні Глави УГКЦ. 

Читайте також: До Львова привезли Вифлеємський вогонь. Фото

Також він зазначає, що наразі діти війни в Україні – це найвразливіша частина нашого суспільства, а отже ми повинні докладати усіх зусиль до їхнього захисту. 

«Мріючи про світле майбутнє для наших дітей, маємо зрозуміти, що справжня перемога нашого народу — це не лише звільнення територій та безпечні кордони. Перемогти у війні означає створити безпечний духовний простір надії для української сім’ї, яка не боятиметься народжувати дітей на рідній землі. Хай кожна українська дитина буде для нас знаком надії від Бога і нашої віри у благословенне майбутнє»

Нагадаємо, новорічно-різдвяну ялинку урочисто відкрили у Львові 5 грудня, 22 грудня, на площі Ринок, перед Ратушею, відкриють шопку, яка є незмінною для міста вже 9 років, а у переддень Різдва, 24 грудня, на площі Ангелів встановлять чотирьохметрового дідуха.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!