Близько половини Київської області залишається без світла, – ОВА

1329 0
Тривають відновлювальні роботи після вчорашніх ракетних обстрілів.
Фото умовне

Фото умовне

Близько половини Київської області залишається без світла. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

«За рішенням «Укренерго» на Київщині продовжуються екстрені вимкнення електропостачання. Близько 50% регіону наразі без світла», – пояснив він. 

За словами Кулеби, після вчорашніх ракетних обстрілів у Київській області тривають відновлювальні роботи. Ускладнюють процес погодні умови – дощ зі снігом призводять до обледеніння та обривів ліній. Проте енергетики працюють у посиленому режимі. 

Читайте також: У енергосистемі – значний дефіцит. Погода все ускладнює, – «Укренерго»

Крім того, він нагадує, що в області працює 400 «Пунктів незламності», де можна підзарядитися та дізнатися актуальні новини. 

Нагадаємо, всім киянам повернули водопостачання. Водночас тепло та світло є поки не у всіх. Половина киян – вже з теплом, з енергопостачанням наразі – 2/3 містян.

Додамо, що російські війська зранку 16 грудня знову завдали масованого ракетного обстрілу України. Детальніше про масований ракетний удар росії – читайте тут.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!