Бойовій медикині зі Львова пропонують присвоїти звання Героя України

1067 0
Наталія Депа загинула на фронті 10 липня.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Львів'янці, яка загинула на війні, пропонують присвоїти звання Героя України. Відповідне прохання зареєстрували на сайті електронних петицій.

«За час своєї служби Наталія допомогла, вилікувала і врятувала від смерті багатьох своїх побратимів та цивільних місцевих осіб. Підняла медицину батальйону на високий рівень, працювала при евакуації в найгарячіших напрямках східного фронту. Всі запам'ятали Наталю, позивний «Вітамінка», як надійну бойову посестру та кваліфікованого медика, вона завжди турбувалася про всіх побратимів віддаючи всю себе», − йдеться у тексті петиції.

Станом на зараз петиція зібрала 11 896 голосів. До кінця збору підписів залишилось 45 днів.

Читайте також: У Львові в День пам'яті захисників України сім'ям загиблих Героїв вручили ордени. Фото

Нагадаємо, що Наталія Депа загинула на фронті 10 липня. Раніше закінчила середню загальноосвітню школу №1 міста Львова. Вищу освіту здобула у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зенововича Ґжицького за спеціальністю «Лікар ветеринарної медицини». Здобула другу вищу освіту за фахом «Лікар-косметолог». Займалась підприємницькою діяльністю у сфері косметології, створила приватну клініку і була її керівницею. Із початком повномасштабного російського вторгнення разом із батьком добровільно стала на захист Батьківщини та приєдналася до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконувала бойові завдання з порятунку побратимів на східному напрямку. У Наталії Депи залишилися мати, батько та рідний брат, який у званні офіцера продовжує боронити рубежі держави у складі Державної прикордонної служби України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!