У Львові в День пам’яті захисників України сім’ям загиблих Героїв вручили ордени. Фото

1300 0
Також у Гарнізонному храмі вшанували пам'ять полеглих військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У День пам’яті захисників України родинам 70 загиблих Воїнів вручили посмертну відзнаку «Хрест Героя», започатковану в 24-й ОМБр імені короля Данила. Також у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла вшанували пам'ять полеглих військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.  

Джерело: Львівська обласна рада

«24-та окрема механізована бригада одна з перших прийняла удар від переважаючих сил противника на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Підрозділи бригади вели кровопролитні бої за Попасну, Гірське, Золоте, Лисичанськ, Сєверодонецьк, Комишуваху, Вовчоярівку, Соледар, Бахмут, звільняли Херсон. Зараз продовжують боронити населені пункти Донецької області», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У парку «Сколівські Бескиди» ознакували шлях пам'яті Юрія Руфа

Зазначимо, що це вже шосте вручення орденів «Хрест Героя». Такий орден отримають усі рідні загиблих військовослужбовців 24-ї бригади імені короля Данила.

Нагадаємо, що пʼять захисників зі Львівщини нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!