Бруківка чи асфальт: у Львові зареєстрували дві петиції щодо вулиці Бандери

3791 0
Проголосувати за них можна на сайті єдиної системи місцевих петицій.
фото: maisterniamista.org.ua

фото: maisterniamista.org.ua

На сайті єдиної системи місцевих петицій зареєстровано дві пропозиції щодо ремонту вулиці Бандери. Одна з них пропонує зберегти автентичну бруківку в якості дорожного покриття, автори іншої пропонують замінити її на асфальт.

Автори петиції за збереження на вулиці бруківки аргументують свою позицію бажанням зберегти історичність вулиці Степана Бандери у Львові. Автори петиції за заміну бруківки асфальтовим покриттям кажуть апелюють до європейського досвіду та вважають, що естетично асфальт не програє брукованій дорозі.

Читайте також: Вулиця Бандери: серед недоліків бруківки – шум, вібрація, обмежений рівень безпеки

Станом на суботу, 23 грудня, петиція за збереження бруківки на вулиці Бандери отримала 50 голосів із 500 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 43 дні. Петиція про заміну бруківки асфальтом отримала 145 голосів з необхідних 500. До кінця збору підписів залишилось 33 дні.

Читайте також: Отже, асфальт чи бруківка? Як львів’яни спланували оновлення вулиці Бандери. Візуалізація

Нагадаємо, громадські слухання щодо проекту реконструкції вулиці Бандери рекомендували залишити бруківку на дорозі після проведення ремонтних робіт. Проте експерти запевняють, що слухання мають радше рекомендаційний, аніж законодавчий характер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!