Київ

Бруківку на Вокзальній у Бучі відновлять за 3,4 млн грн

795 0
Закупівля була здійснена без використання електронної системи.
Вул. Вокзальна у Бучі. Фото з відкритих джерел

Вул. Вокзальна у Бучі. Фото з відкритих джерел

Комунальне підприємство (КП) «Бучасервіс» закупило без використання електронних торгів послуги з ремонту пішохідної частини однієї з бучанських вулиць у фірми, зареєстрованої шість років тому у столиці.  Про це свідчить  оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Бруковка» раніше було підрядником будівельних робіт як у Бучі, так і в інших населених пунктах.

Згідно з  оголошенням, закупівля була здійснена без використання електронної системи.

За поточний ремонт пішохідної зони комунальної власності по вул. Вокзальна (від № 48 до № 76) згадане КП Бучанської міськради заплатить 3 млн 384 тис. 916,91 грн.

ТОВ «Бруковка», яке у минулі роки вже вигравало низку тендерів як у Бучі, так і в інших населених пунктах, зокрема, у Нових Петрівцях.

Нагадаємо, загальна сума прямих збитків в Бучанській громаді, завданих російською окупацією, за попередніми оцінками, становить понад 4,5 млрд грн. На відбудову міста після окупації за минулий рік Буча залучила 600 мільйонів гривень від українських та міжнародних партнерів.

На легендарній вулиці Вокзальній відновлення 118 будинків коштувало майже 200 мільйонів гривень, 160 з яких — це місцевий та державний бюджети.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!