Брикетоване сміття зі Львова можуть почати вивозити за кордон

2425 1
Львівська міська рада не виключає можливості вивезення брикетованого сміття за кордон.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Сьогодні, 19-го січня, відбулася позачергова пленарна сесія Львівської міської ради. Під час засідання мер Львова Андрій Садовий зазначив, що влада міста розглядає можливість вивезення брикетованого сміття за кордон.

За словами міського голови, міста-партнери Львова, зокрема у Польщі, готові допомогти та приймати брикетоване львівське сміття. (Серед польських міст-партнерів Львова є Перемишль, Вроцлав, Краків, Жешув, Люблін та Лодзь, – ред.)

Читайте також: Хробаки, завод чи сортувальні майданчики: що врятує Львів від сміттєвого колапсу

«Коли сміття брикетоване, його можна вантажити в поїзди, транспортувати різними способами. Тоді вирішуються питання і об’єму сміття, і самої безпеки під час його транспортування. Це є пропозиція комісії з надзвичайних ситуацій, і я її максимально підтримую, тому що це базується на міжнародному безпечному досвіді», – зазначив мер.

Додамо, також Львівська міськрада затвердила перелік ділянок для організації тимчасових майданчиків для перевантаження та брикетування сміття в кожному районі Львова.

 


Читайте також:
14 Лютого, 2017 15:54
axab У Польщі відбувся форум «Європа-Україна», на якому обговорювали питання децентралізації в Україні та впровадження можливих моделей місцевого самоврядування:
[***]://[***].[***]/news/detsentralizatsiya_yevropa_mozhe_zaproponuvaty_bagato_prykladiv_ale_ukraintsi_mayut_obraty_sami__ekspert_248175.html
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!