Британське видання стверджує, що Путін відправив «вагнерівців» вбити Зеленського

7274 0
Вагнерівці нібито чекають зеленого світла від Кремля, щоб атакувати.
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Британське видання The Times повідомляє, що в Києві діють понад 400 «вагнерівців», яким Кремль наказав вбити президента Володимира Зеленського та його уряд та підготувати підґрунтя для захоплення влади Росією. 

«Група Вагнера, приватна військова компанія, керована одним із найближчих союзників президента Путіна олігархом Євгеном Пригожиним, 5 тижнів тому надіслала найманців з Африки з місією вбити уряд Зеленського в обмін на солідну плату». 

Також зазначають, що інформація про їхній задум дійшла українського уряду в суботу вранці, а за кілька годин Київ оголосив 36-годинну «жорстку» комендантську годину, щоб очистити місто від російських диверсантів.

За даними видання, вагнерівці чекають зеленого світла від Кремля, щоб атакувати, а до їхнього розстрільного списку також входять прем'єр, весь Кабінет міністрів, мер Києва Віталій Кличко та його брат Володимир.

Декого відправили до Донецької та Луганської областей, які утримуються бойовиками, а 400 осіб, яким доручили ліквідувати Зеленського, вирушили до Києва з Білорусі.

Читайте також: П'ятий день війни. Перемовини з Росією та погрози Путіна

Зазначимо, що сьогодні, 28 лютого, українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип’ять. Відповідно до повідомлення, Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!