Україна

Буданов заявив, що найближчим часом Україну очікує важка ситуація

831 0
Буданов заявив, що росія збирається застосовувати комплексний підхід у своїй діяльності щодо України.
кирило буданов

кирило буданов

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов зазначив, що Україну з середини травня — початку червня, очікує досить важка ситуація. Однак вона не буде катастрофічною. Про це Кирило Буданов розповів в інтерв'ю BBC.

«Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж треба розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає казати. Але проблеми з середини травня будуть», - заявив він.

Читайте також: ЗСУ вперше збили бомбардувальник Ту-22МЗ

Керівник Головного управління розвідки пояснив, що йдеться про широкий спектр питань, а не лише про військовий фронт чи внутрішньополітичну ситуацію. За його словами, росія збирається застосовувати комплексний підхід у своїй діяльності щодо України, але він не розкрив подробиць.

Нагадаємо, що Україна очікує від росії посилення наступальних дій наприкінці весни – на початку літа, у першу чергу під Донецьком.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!