Буде боротьба за бронзу. Львівська борчиня поступилася в півфіналі Олімпіади

1037 0
Бій завершився перемогою американки з результатом 10:4.
фото: лода

фото: лода

На Олімпіаді львівська борчиня Алла Черкасова в півфіналі із вільної боротьби (до 68 кг) зустрілася з представницею США і чинною чемпіонкою світу Тамірою Сток Менса. Про це повідомляє Sport.ua.

Бій завершився перемогою Сток Менса з результатом 10:4. Так, українська спортсменка боротиметься за бронзу завтра, 3 серпня. Її суперницею буде представниця Монголії.

Читайте також: У дворику львівської ратуші запрацювала фан-зона Lviv Olympic Space. Фото, відео

Поєдинки ранкової сесії Алла провела дуже результативно: з рахунком 11:0 перемогла в першій сутичці призерку Олімпійських Ігор, польську борчиню Агнешку Вещек, а в чвертьфіналі – німкеню Анну Шелл з рахунком 6:0.

Нагадаємо, що напередодні українка Еліна Світоліна завоювала для України першу в історії нагороду Олімпійських ігор в тенісі. Сьогодні, 31 липня українська тенісистка і шоста ракетка рейтингу WTA Еліна Світоліна переграла представницю Казахстану Єлену Рибакіну у зустрічі за «бронзу» Олімпіади-2020 у Токіо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!