Будівлю проектного інституту на Шота Руставелі реконструюють під готель та офіси

4662 0
Дві земельні ділянки під офіси та готель передали в оренду на 10 років.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вулиці Шота Руставелі, 7 у Львові будинок проектного інституту «Львівтеплоелектропроект» реконструюють під офіси та заклади громадського харчування з можливістю добудови і надбудови. За відповідну ухвалу про відведення земельної ділянки для ПрАТ «Центр енергетичних інновацій» проголосували під час пленарного засідання ЛМР сьогодні, 29 листопада.

Комунальну земельну ділянку, площею 0,10 га, дали в оренду на 10 років. Як вказано в ухвалі, будівля проектного інституту перебуває у власності ПрАТ «Центр енергетичних інновацій». Вартість оренди на рік становитиме приблизно 164 тис. грн.

Цього ж дня, ЛМР погодила суміжну з попередньою земельну ділянку площею понад 0,8 га для реконструкції наявної будівлі під готель із громадськими приміщеннями для ПрАТ «Центр енергетичних інновацій» та ПП «Нордік».

Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевими бенефіціарними власниками ПрАТ «Центр енергетичних інновацій» є Ростислав Крок та Богдан Пужак. Обидвоє є співвласниками готелю «Резорт перлина Карпат» у Славському та низки будівельних, енергетичних та інвестиційних компаній.

ПП «Нордік» належить львівському енергетичному бізнесмену Зіновію Козицькому, якому також належать сонячні електростанції у Яворові, Радехові, Піщанці та Самборі, теплостанція у Раві-Руській та низка нафтових компаній, що зареєстровані на Львівщині.

Будинок проектного інституту на Шота Руставелі, 7 збудували 1965 року за проектом Петра Юдкіна та Лариси Скорик. 

 

Вікторія Ейсмунт

Схеми та фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!