Будь-яка істотна втрата території в Луганську підірве стратегію росії, – розвідка

919 0
У розвідці Британії вважають, що рф намагатиметься вести стійку оборону на Луганщині, але незрозуміло, чи є там достатні резерви.
Фото: gur.gov.ua

Фото: gur.gov.ua

Російські війська встановили оборонний рубіж між річкою Оскіл і містом Сватове, що в Луганській області. За даними британської розвідки, країна-агресор, ймовірно, вважає збереження контролю над цією зоною важливим, оскільки через неї проходить один із небагатьох основних маршрутів постачання, які рф все ще контролює з Білгородської області.

«Крім того, ця лінія пролягає вздовж кордону Луганської області, частини Донбасу, яку росія прагне «звільнити» як одну зі своїх безпосередніх військових цілей. Будь-яка істотна втрата території в Луганську однозначно підірве стратегію росії» йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росіяни терміново евакуюють свої родини з Криму та півдня України

У розвідці Британії додають, що, імовірно, рф намагатиметься вести стійку оборону цього району, але незрозуміло, чи є у її передових сил достатні резерви, чи достатній моральний дух, щоб протистояти черговому українському нападу.

Нагадаємо, що за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника, завдавши йому втрат, в районах населених пунктів: Бахмут, Зайцеве, Авдіївка, Миколаївка Друга та Новомихайлівка.

Ольга Коваль

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!