Росіяни терміново евакуюють свої родини з Криму та Півдня України

1264 0
У той же час окупанти встановили обмеження на пересування кримським мостом та всіляко намагаються закрити доступ до інформації про контрнаступ ЗСУ.
Фото умовне / вибухи в Криму 9 серпня

Фото умовне / вибухи в Криму 9 серпня

Контрнаступ ЗСУ змушує так звану владу тимчасово окупованого Криму та Півдня України терміново переселяти свої родини на територію росії. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Попри запевнення населення в того, що перебувати на півострові безпечно, представники окупаційної адміністрації Криму, співробітники фсб та командири деяких військових частин в таємниці від підлеглих намагаються продати своє житло та терміново вивезти родичів з півострова. У той же час окупанти заборонили укладати угоди з купівлі-продажу житла, встановили обмеження на пересування кримським мостом та всіляко намагаються закрити доступ до інформації про контрнаступальні дії захисників України.

Читайте також: У Криму повідомляють про нові вибухи під Сімферополем

Воєнна розвідка України нагадує, що всіх воєнних злочинців викриють та за злочини проти мирного населення України притягнуть до відповідальності.

Нагадаємо, що напередодні в окупованому Криму, зокрема поблизу Джанкоя, у Сімферополі, Севастополі, Бахчисараї, поблизу Алупки і Євпаторії, вібулася низка вибухів. Раніше в Інституті вивчення війни припустили, що росія передислоковує військову техніку з Криму після ударів ЗСУ, а також посилює ППО окупованого півострова. 

Президент Володимир Зеленський заявляв, що війна, яка розпочалася з окупації росією Криму, має завершитися його поверненням під контроль України. Водночас колишній командувач армії США у Європі, генерал Бен Ходжес вважає, що Україна може повернути усі свої території, в тому числі Крим, упродовж 2023 року.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Щотижневі відеопрограми на актуальні львівську тематику у «Темі тижня» та питання всеукраїнського рівня у «Акцентах Твого міста» – на нашому YouTube-каналі.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!