Бюджетну комісію ради Львівської ОТГ може очолити Наталія Шелестак

2702 0
Комісія контролює виконання бюджету та використання коштів.
Фото: 4studio

Фото: 4studio

Головою депутатської комісії фінансів та планування бюджету ради Львівської ОТГ може стати Наталія Шелестак, депутатка від Варти. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив депутат від «Європейської солідарності» Петро Адамик.

«Є дві менші фракції «Свобода» та «Варта». Нехай «Варта» візьме контроль над бюджетом. Вони хочуть контролювати, щоб кошти витрачалися прозоро. Комісію може очолити Наталія Шелестак. В неї є відповідна освіта і бажання», – розповів він.

Читайте також: «Ціль більшості – секретар ради». Експерт про протистояння Садового і депутатів

Нагадаємо, Наталії Шелестак 41 рік, вона львів’янка. Вивчала право та економіку у ЛНУ імені Івана Франка. Керівниця обласної організації партії «Варта». Юристка, підприємиця і громадська активістка (ГО «Варта 700», ВРЦ «Патріот», громадська рада при ДФС України). Під час минулого скликання Верховної Ради Наталія Шелестак була помічницею нардепа Володимира Парасюка на громадських засадах. Згідно з декларацією, Наталія Шелестак є власницею двох квартир у Львові. Ще одна квартира – у безкоштовному користуванні, а ще одна – зареєстрована на її чоловіка. Ще за Наталією Шелестак числиться земельна ділянка в Раковці та авто Toyota Venza.

Додамо, головою комісії у попередньому скликанні була Вікторія Довжик, представниця «Самопомочі» у раді.

Комісія розглядає проєкт міського бюджету, ініціює та погоджує підготовку внесення змін до нього, розглядає інформацію про виконання міського бюджету, контролює його виконання та використання бюджетних коштів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!