Частина американських дипломатів повернулася до Львова вперше з початку війни

1148 0
Дипломати прибули в Україну для одноденної подорожі.
Фото/ua.news

Фото/ua.news

Заступник глави місії Посольства США в Україні та члени команди посольства вирушили до Львова. Дипломати прибули в Україну з Польщі та вирушили до Львова для одноденної подорожі. Про це повідомляє CNN.

За словами речника Держдепартаменту США Неда Прайса, команда посольства «провела зустріч із співрозмовниками з Міністерства закордонних справ України».

Читайте також: Байден оголосив кандидатуру посла США в Україні

«Сьогоднішня (26 квітня, – ред.) подорож була першим кроком перед більш регулярними поїздками у найближчому майбутньому», – сказав Нед Прайс, зазначивши, що наразі такі зустрічі мають тимчасовий характер.

Водночас Прайс уточнив: «Ми прискорюємо підготовку до якнайшвидшого відновлення роботи посольства у Києві».

Також він сказав, що Держдепартамент США «постійно оцінює та переоцінює безпекову ситуацію, аби якнайшвидше відновити діяльність посольства, аби сприяти нашій підтримці уряду та народу України, коли вони мужньо захищають свою країну».

Нагадаємо, що у лютому працівники посольства США в Україні, які переїхали до Львова, ночували у Польщі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!