США перевезли своїх дипломатів зі Львова до Польщі

1775 0
Працівники посольства ночуватимуть у Польщі.
Фото: УП

Фото: УП

Працівники посольства США в Україні, які нещодавно переїхали до Львова, ночуватимуть у Польщі. Однак регулярно повертатимуться до своєї дипломатичної роботи в Україні. Про це повідомив держсекретар США Ентоні Блінкен у Twitter.

«Наші колеги, які нещодавно переїхали до Львова, заночують у Польщі. Вони регулярно повертатимуться, щоб продовжити свою дипломатичну роботу в Україні та надавати екстрені консульські послуги», – написав він.

Читайте також: Байден підписав указ про санкції щодо «ДНР» та «ЛНР»

Раніше ЗМІ повідомляли, що в ніч на 22 лютого задля безпеки США тимчасово переводять усіх працівників Держдепартаменту з України до Польщі.

Нагадаємо, 21 лютого Володимир Путін підписав указ про визнання незалежними окупованих територій ОРДЛО. Лідери іноземних держав засудили рішення Путіна, заявивши, що це кінець Мінського процесу. Україна закликала західних партнерів, щоб коаліція не дозволила Росії розпочати третю світову війну. 

Президент Володимир Зеленський запевнив, що українські кордони надійно захищені. Україна хоче миру та очікує рішучих кроків від своїх іноземних партнерів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!