Через хакерську атаку частина Сихова залишилась без опалення та гарячої води

1587 0
Відновити теплопостачання планують до кінця дня.
фото умовне

фото умовне

У Львові у роботі теплопостачання стався збій. У зв’язку з цим частина Сихова залишилась. Про це повідомила Львівська міськрада.  

«Сьогодні вночі приблизно о 02:00 стався збій у системі роботи наших ІТП. Маємо підозри на зовнішнє втручання, однак ця інформація зараз перевіряється правоохоронними органами. Відтак наші працівники, методом обходу, в ручному режимі запускають у роботу усі ІТП на Сихові, які вийшли з ладу. Станом на 9:30 год 175 ІТП вже працювали. Роботи з відновлення продовжуються і кількість ІТП, які відновлюють роботу, постійно зростає. До кінця дня плануємо повністю відновити роботу усіх ІТП і відновити подачу тепла і гарячої води», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго»

Вночі збій стався на 324 індивідуальних теплових пунктах, станом на 9:30 пошкодженими залишаються 175 з них. Проте вже до кінця дня планують відновити роботу і цих ІТП.

Як повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич, відключення сталось через хакерську атаку. 

Нагадаємо, що протягом року в Україні не планують скорочувати розмір субсидій на оплату житлово-комунальних послуг – передбачено збільшення видатків. 

Володимир Федорович

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!