Частину Личаківської відкрили для проїзду. Схема руху

3187 0
Ремонт Личаківської почали майже рік тому.

Сьогодні, 17 січня, частиною вулиці Личаківської буде відновлено рух автомобілів. Для проїзду автотранспорту буде відкрито ділянку дороги від перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова до вул. Б. Котика.

Читайте також: Перекриття вулиці Рутковича продовжили до весни

Також до кінця місяця планують відкрити для проїзду вулицю Мучну, а на початку квітня – інші відрізки Личаківської до вулиці Козланюка та до Черемшини. Останню заплановану для ремонту ділянку вулиці Личаківської до вулиці Пасічної планується відкрити приблизно в середині 2018 року за умови сприятливих погодних умов.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть у Львові наступного року. Перелік

Нагадаємо, 25 березня 2017 року у Львові на ремонт перекрили значну частину Личаківської вулиці. Роботи мали відбутися у три етапи та тривати 8 місяців. Раніше ремонтники повідомляли про плани надати доступ транспорту до ділянки між вулицями Круп’ярською та Котика з 20 січня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!