Частину вулиці Бандери у Львові облаштують за проектом Вулиці для всіх

6116 2
На вулиці облаштують ділянку тротуару довжиною приблизно у 50 м за підготовленим раніше проектом.
візуалізація Інституту міста

візуалізація Інституту міста

Ділянку тротуару вулиці Бандери, навпроти головного корпусу Львівської політехніки, облаштують відповідно до проекту «Вулиця для всіх». Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор Інститут міста Олександр Кобзарев.

«Проект “Вулиця для всіх” триває. На площі перед Органним залом змінилося освітлення та будуть виконані деякі роботи з облаштування простору. Окрім того, через дорогу, навпроти Політехніки, буде облаштована частина тротуару так, як вона передбачається проектом, щоб продемонструвати, яким буде тротуар, якщо проект буде реалізовано. Тут не йдеться про ігнорування думки мешканців – ми просто хочемо показати, як проект виглядав би у реальності», – сказав він.

Читайте також: Що чекає на вулицю Бандери після громадських слухань

За його словами, загальна довжина оновленого тротуару не перебільшуватиме 50 метрів. Ця ділянка матиме кишені для стоянки автомобілів, також там буде перекладена плитка.

Нагадаємо, 26 листопала громадські слухання відхилили проект реконструкції вулиці Бандери «Вулиця для всіх». У березні у Львові створили комісію з реконструкції вулиці Бандери.

Микита Гладченко


Читайте також:
31 Травня, 2018 20:10
Максим Інститут міста це не ЛКП, а комунальна установа. використайте, будь ласка, візуалізації тротуарів, які містяться за посиланням, бо на фото візуалізації проїжджої частини
[***]s://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B51MK1VVJ3G5OTZXN3luakFPVVE
31 Травня, 2018 11:59
Олена там і так вузька дорога і постійні корки...яка велосипедна доріжка їй там не місце!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!