ChatGPT згенерував послуги, які можуть покращити застосунок «Київ Цифровий»

796 0
Штучний інтелект проаналізував чого не вистачає у столичному застосунку.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

ChatGPT згенерував послуги, які можливі для оптимізації додатку «Київ Цифровий». Як повідомив заступник голови КМДА з питань цифровізації Петро Оленич, дещо з представленого вже реалізовується.

Розробники додатку «Київ Цифровий» звернулися до штучного інтелекту ChatGPT та отримали 5 пропозицій, щодо оптимізації застосунку:

1. Електронні медичні послуги  підключення до цифрової інфраструктури медичних закладів, що дозволить швидко та зручно записуватись на прийом до лікаря, отримувати електронні рецепти та результати аналізів. Схожу функцію має додаток Helsi.

2. Цифрові освітні послуги  розробка платформи для онлайн-навчання, де можна буде навчатися на різних рівнях, від дошкільної освіти до вищої. Також можна розробити сервіс для моніторингу навчального процесу та оцінювання успішності учнів.

Читайте також: «Київ Цифровий» інтегрували з Дією, що нового

3. Цифрові послуги для малого та середнього бізнесу  створення платформи для онлайн-продажів, де малі та середні підприємці зможуть продавати свої товари та послуги в Інтернеті.

4. Цифрова платформа для місцевого самоврядування  створення платформи для зручного та швидкого отримання інформації про різноманітні місцеві послуги, такі як: комунальні послуги, маршрути громадського транспорту, місця для відпочинку тощо.

5. Цифрові послуги для туристів  створення платформи для онлайн-бронювання готелів, замовлення екскурсій, квитків на міський транспорт та інших туристичних послуг.

«Спитали в ChatGPT, що треба додати в Київ Цифровий. Дещо з цього вже в планах і реалізовується» зазначив Оленич.

 

Нагадаємо, в останньому оновленні міського застосунку удосконалили систему оповіщення про повітряну тривогу.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!