Чехія планує запустити залізничний рейс із Праги до Львова

7544 0
Очікується, що сполучення відкриють з червня 2023 року.
ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ

ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ

Чеська державна залізнична компанія спільно з польською «PKP» та Укрзалізницею планують відкрити сполучення з Праги до Львова з пересадкою у Перемишлі. Очікується, що сполучення відкриють з червня 2023 року і функціонуватиме на основі єдиного міжнародного своєчасного квитка. Про це повідомляє видання liga.net.

Йдеться про денний Інтерсіті 114/115 Прага – Перемишль та нічний Інтерсіті 716 Перемишль – Київ. Для поїздки планують задіяти міжнародний «своєчасний квиток». Він гарантуватиме, що потяги у разі запізнення чекатимуть один на одного або пасажир із тим же квитком зможе сісти на наступний потяг, якщо запізнення буде критичним.

Читайте також: «Укрзалізниця» призначила додаткові потяги до Польщі

Нагадаємо, «Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на міжнародні рейси для того, щоб унеможливити їхній перепродаж. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!