Чехія запускає регулярне залізничне сполучення між Прагою, Львовом і Києвом

5252 0
Для власників українських паспортів квиток із Праги до Львова коштуватиме 9 євро.
Фото: Львівська залізниця

Фото: Львівська залізниця

Від завтра, 11 червня, чеський перевізник RegioJet запускає залізничне сполучення між Прагою, Львовом та Києвом. Про це пише Radio Prague, передає ЕП.

«Таким чином перевізник повторює маршрут проходження гуманітарних поїздів, що відбуваються з Праги в Перемишль на південному сході Польщі. У місто, яке розташоване на кордоні з Україною, і приймало біженців та гуманітарну допомогу з початку агресії росії проти України», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця призначила новий потяг до Перемишля

Зазначимо, що пасажири зможуть користуватися цією можливістю без обмежень. Для власників українських паспортів квиток із Праги до Львова коштуватиме 229 крон (9 євро), а до Києва ​​– 639 крон (близько 25 євро).

Нагадаємо, у Польщі стартує реконструкція європейської колії за маршрутом Перемишль – Нижанковичі – Хирів, також відомий як лінія 102. Зокрема, польська сторона вже виготовила проєктну документацію та розпочинає капітальний ремонт своєї ділянки від Перемишля до Нижанковичів, протяжністю 7 км.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!