Через атаку на Київ сьогодні загинула вагітна співробітниця Gооdwine

2216 0
Жінка була на шостому місяці вагітності.
Фото: Goodwine/ Facebook

Фото: Goodwine/ Facebook

Сьогодні, 17 жовтня, під час атаки Києва дронами загинула молоде подружжя – Вікторія та Богдан. Жінка була на шостому місяці вагітності. Вона працювала сомельє у магазині «Gооdwine», що на вул. Мечникова у Києві.

Джерело: компанія «Gооdwine» у Facebook

«Сьогодні дуже темний день для нашої компанії. Сьогодні ми втратили Віку, нашу сомельє, неймовірно добру та чуйну людину, частину нашої родини.

Шість років тому Віка стала сомельє магазину goodwine на Мечнiкова. Вона була єдиною дівчинкою у відділі, але ніколи не виявляла слабкості, для неї не існувало складних завдань, викликів. Вона щиро любила вино та свою роботу.

Сьогодні її тіло знайшли в обіймах із коханим чоловіком Богданом та котом у будинку, куди прилетів російський дрон. Вони чекали на дитину», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Київщину сьогодні атакували дві хвилі дронів

У компанії зазначили, що дуже любили Вікторію як працівницю та людину. Там також нагадали фразу, яку вона часто повторювала: «Треба менше себе жаліти», тому зазначили, що пам’ятатимуть Вікторію завжди такою ж сильною.

Нагадаємо, внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок у Києві вранці 17 жовтня загинуло 4 осіб. Серед загиблих – молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!