Через аварію обмежено рух низки поїздів львівського напрямку

3555 0
На дільниці Підволочиськ – Максимівка зійшли з рейок вантажні потяги.
Фото: Ruslan Lenets

Фото: Ruslan Lenets

Сьогодні, 28 серпня, у результаті сходження вантажних вагонів на Тернопільщині, очікується зміна маршруту і затримка низки поїздів львівського напрямку. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Читайте також: «Потяг перемоги». Укрзалізниця випустила вагони, присвячені тимчасово окупованим територіям

Зміна маршруту та затримка потягів стосуватиметься рейсів:

  • №706 Перемишль — Київ (прямуватиме через Здолбунів);

  • №120 Львів — Запоріжжя (розвертається на Красне);

  • №55 Київ — Ясіня.

На ділянці від Тернополя до Хмельницького, Жмеринки, Вінниці та Козятина обмежать рух для всіх поїздів львівського напрямку, допоки триватимуть відновлювальні роботи.

«Якщо ви очікуєте свого рейсу на одному зі вказаних вокзалів, уважно слухайте оголошення диктора: ми вже організовуємо додаткові електрички на дільниці Тернопіль — Красне та рейкобуси Pesa з Хмельницького до Шепетівки», – йдеться в повідомленні УЗ.

Читайте також: Укрзалізниця запускає новий потяг Інтерсіті+ зі Львова

Також низка вечірніх поїздів прямуватиме маршрутом через Бердичів—Шепетівку—Здолбунів та затримається в дорозі. Зміни відбудуться й у графіку приміських поїздів: рейси №6207/6208 прямуватимуть до Максимівки замість Підволочиська.

Нагадаємо, з 26 липня Укрзалізниця подовжила маршрут поїзда №3/4 Запоріжжя – Львів до Ужгорода. Зокрема, потяг вирушає по парних числах із Запоріжжя о 15:03 год і прибуває до Ужгорода о 15:27 год наступного дня. У зворотному напрямку, з Ужгорода, поїзд вирушає по парних числах об 11:35 год і прибуває до Запоріжжя о 12:21 год.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!