Київ

Через блокування вантажів на кордоні з Польщею затримується ремонт Кільцевої дороги в Києві

660 0
Рух ділянкою дороги, що ремонтується, планують відкрити наприкінці 2023 року
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Несприятливі погодні умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею призвели до затримки постачання матеріалів для ремонту Кільцевої дороги на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе. Про це повідомляє КМДА.

«Триває капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе, що розпочався наприкінці вересня. Як інформує КК «Київавтодор», через несприятливі погодні умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею, що призвело до затримки постачання матеріалів для виготовлення асфальтобетонної суміші, рух цією ділянкою планується відкрити наприкінці 2023 року», - йдеться у повідомленні.
 
 
У межах капітального ремонту дорожники влаштовують нову систему дощової каналізації. Це збільшить пропускну спроможність води під час опадів і не допустить підтоплення. Окрім того, уздовж усієї ділянки фахівці прокладають мережу зовнішнього освітлення з монтуванням опор із сучасними енергоощадними LED-світильниками.
 
Паралельно тривають роботи із влаштування щебеневої основи для подальшого асфальтування ділянки в три шари, що забезпечить зносостійкість і продовжить термін експлуатації покриття.
 
Окрім того, уздовж усієї ділянки фахівці прокладають мережу зовнішнього освітлення з монтуванням опор із сучасними енергоощадними LED-світильниками.
 
Нагадаємо, що рух транспорту обмежено на двох смугах ділянки Кільцевої дороги в кожному напрямку. Також закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Кільцеву дорогу (у сторону Одеської площі).

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!