Через брак пального на Львівщині скорочують кількість автобусів на обласних маршрутах

1651 0
Тижнева потреба в паливі автотранспортних підприємств області становить близько 164 тонни.

На Львівщині вже деякий час спостерігається дефіцит пального через те, що росіяни знищили потужності нафтопереробного заводу і низки нафтобаз. Зокрема, в області перевізники прийняли рішення скоротити кількість транспорту на автобусних маршрутах загального користування.

«Через відсутність пального перевізники Львівщини, які працюють на автобусних маршрутах загального користування, вимушені зменшити кількість транспортних засобів для обслуговування маршрутів»,  повідомили в управлінні транспорту та зв'язку Львівської ОДА.

Читайте також: В мережах АЗС подорожчало паливо

Тижнева потреба автотранспортних підприємств області в пальному становить близько 164 тонни. Задля забезпечення необхідного об'єму для перевезень пасажирів мережі АЗС «WOG», «Укрнафта» та «БРСМ-Нафта» залучатимуть корпоративні програми лояльності, аби продавати дизельне пальне перевізникам, які обслуговують приміські та міжміські автобусні маршрути в області.

Нагадаємо, що через підвищення вартості та дефіцит пального на Львівщині змінюють тариф на проїзд між містами. Зокрема, мінімальний проїзд на приміських та міжміських маршрутах тепер становить 20 грн.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!