Через часті ДТП на вулиці Княгині Ольги у Львові встановлять світлофор

2859 0
Також світлофор мають встановити на вулиці Княгині Ольги поблизу вул. Шумського.
Фото:Googlemaps

Фото:Googlemaps

У Львівській міській раді погодили встановлення світлофора на вулиці Княгині Ольги, поблизу перехрестя з вулицею Бойчука. На цій ділянці часто трапляються ДТП. Таке рішення прийняли на засіданні комісії із безпеки дорожнього руху.

Встановити світлофор на пішохідному переході через вулицю Кн. Ольги планували під час реконструкції трамвайних колії. Утім, ремонт планують за рік-два. Тож ЛКП «Львівавтодор» доручили розробити проєктно-кошторисну документацію для встановлення світлофора й передбачити кошти на це у бюджеті розвитку. Світлофор мають встановити до вересня 2021 року.

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

Додамо, що ще торік у Львівській міській раді погодили встановлення світлофору на вулиці Княгині Ольги поблизу вулиці Шумського. Через відсутність фінансування встановлення переносили. Сьогодні ж на засіданні КБДР заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк запевнила, що кошти на встановлення світлофору поблизу вулиці Шумського є. На це заклали 1 мільйон гривень. 

У патрульній поліції Львова Тvoemisto.tv повідомили, що за три місяці цього року на вул. Княгині Ольги загалом сталось 26 ДТП. Останнє було 2 квітня, тоді людину збили на пішохідному переході, а очевидці зазначали, що автівка мчала з такою швидкістю, що тіло відкинуло на 10-15 метрів. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!