Через мороз на Львівщині розгорнули 900 пунктів Незламності

734 0
Графіки роботи повинні оприлюднити органи місцевої влади.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У середу, 22 листопада, на Львівщині відновили роботу пункти Незламності. Станом на сьогодні у області вже розгорнули близько 900 пунктів. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Зважаючи на зниження температури повітря, на Львівщині відновлюють роботу Пункти Незламності.  У нашій області розгорнули близько 900 таких пунктів. Більшість – органи місцевої влади, решту – фахівці ДСНС та відповідальний бізнес», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Наступний опалювальний сезон буде важким», – Козицький

Він зазначив, що графіки роботи, адреси та контактні номери пунктів у кожному місті та селі повинні оприлюднити органи місцевої влади. Також така інформація має зʼявитися на фасадах самих пунктів.

«Звертаю увагу керівників громад, що у Пунктах Незламності має бути усе необхідне для комфорту людей: альтернативні джерела енергії, тепло, інтернет, пристрої для зарядки гаджетів, вода та продукти першої необхідності», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Пункти Незламності» в пріоритеті. Як Львівщина готується до опалювального сезону

Зазначимо, інформацію про те, де розташовані «Пункти незламності», можна дізнатися на офіційному сайті проєкту за посиланням.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!