Через незакріплений люк у Львові загинув 11-річний хлопчик

12368 0
За фактом трагедії розпочали службове розслідування.
фото: варта

фото: варта

Через незакріплений люк на вул. Зеленій у Львові загинув 11-річний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора увечері, 21 березня, поблизу авторинку. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила речниця поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

У пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області повідомляють, що службовий автомобіль оперативно-координаційного центру слідував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом. Через наїзд на аварійний люк, що на проїжджій частині, сталася трагедія. Кришка люка вилетіла з під авто і поцілила в зустрічний автомобіль. Люк пробив лобове вікно в автомобілі Acura. Від удару на місці загинув 11-річний хлопчик, який сидів на передньому сидінні авто. 

Як додав на своїй сторінці у Фейсбуку заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, він разом з заступницею міського голови з питань житлово-комунального господарства Іриною Маруняк виїхали на місце трагедії на вул. Зелену, де загинув хлопчик. За фактом трагедії розпочали службове розслідування.

У пресслужбі поліції Львівської області також уточнили, що розслідування проводитиме Державне бюро розслідувань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!