Через обстріл Яворівського полігону загинуло 35 людей, ще 134 – в лікарні

13400 0
Всі пожежі на території ліквідували.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький оприлюднив уточнену інформацію щодо нічного обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Старичах Яворівського району. Через обстріл полігону загинуло 35 людей, а ще 134 перебувають у лікарні з різними ступенями ураження.

Станом на 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, розібрали велику частину завалів. 

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині – ЛОВА

Нагадаємо, що на Львівщині, близько 05:30 год. окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки.

Зазначимо, що вранішні удари, які пролунали на Львівщині, здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ми збили в повітрі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!