Політична реклама

Через паркування на тротуарах львів'яни змушені ходити по проїждій частині

1839 0
У центрі Львова тротуари заставлені автомобілями так, що пішоходам доводиться йти по проїжджих частинах вулиць.

Для прикладу, до середньої школи №62, що на вул. Театральній, 15, дітям годі пройти, бо навіть вантажівки тут паркуються просто під брамою, - інформує Zik.

Тротуари у Львові, які ведуть до приміщення економічного факультету ЛНУ ім. І. Франка, на вул. Театральній,  до центрального корпусу Франкового університету – вул. Січових Стрільців, вул. В. Гнатюка теж заставлені автомобілями. По двоє цими хідниками не пройти.

Важко пройти і до святині Львова – Успенського кафедрального собору: під Латинською кафедрою, що в самому серці міста, паркінг водії влаштовують щодня.

Законом України «Про благоустрій населених пунктів» передбачена відповідальність за порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів, зокрема, визначено види порушень, за які суб’єкти господарської діяльності повинні нести відповідальність.

Окрім того, згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення, суб’єкти господарської діяльності, які порушили чинне законодавство у сфері благоустрою, притягуються до адміністративної відповідальності.

Як інформувала Твоє місто, пішохідну зону  уцентрі Львова почнуть облаштовувати через два тижні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!