Через перекриття дороги на вулиці Стрийській виникли затори

2014 0
Через часткове перекриття не курсує тролейбус №25.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Сьогодні, 1 вересня у Львові обмежили рух транспорту на частині вул. Стрийської. Відтак, через перекриття дороги на вулиці утворилися затори. До того ж, сьогодні більшість дітей вже пішли до школи, через що збільшився рух на дорогах.

Зазначимо, що вчора, 31 серпня, керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів повідомив про збільшення кількості автобусів на міських маршрутах громадського транспорту. Однак, він не уточнив яких саме маршрутів побільшає. Tvoemisto.tv очікує стосовно цього на коментар. 

Читайте також: Частину вулиці Стрийської тимчасово перекрили для руху. Схема об’їзду

На питання про те, чому ремонт почали 1 вересня, у Львівській міській раді відповіли, що змушені були так зробити, і що це всього на 3 дні.

«Ми попереджали на своїх сторінках в мережах щодо перекриття руху. Частину руху перекрили всього на три дні, і це повинні були зробити. Щодо заторів на вулиці Стрийській, то вони і раніше були», – повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР. 

Читайте також: З 1 вересня у Львові збільшать кількість автобусів на міських маршрутах

Додамо, що ремонт вулиці триватиме від сьогодні з 08:00 год і до 22:00 год суботи. Також 3 вересня обмежать рух на частині вул. Стрийської, на непарній стороні – від будинку №31 до вул. Героїв Майдану.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!